Todiy

Groepssex Verhalen // Het Nieuwe Buurmeisje

Ik zat met mijn nieuwe buurvrouw in haar tuin te genieten van een pilsje. Wij waren beiden moe, omdat we net klaar waren met verhuizen. Ik keek bewonderend naar haar, want ze had volle, grote tieten en lange benen. “Heel erg bedankt”, zei ze, “Helga zal het wel leuk vinden dat ze bijna niets meer hoeft te doen!” “Helga?” vroeg ik. “Ja dat is mijn dochter, oh daar komt ze net aan”. De deuren zwaaiden ver open, en een meisje stapte op ons af. Ik hield mijn adem in wat een lekker ding! Ze had een kort rokje aan, en toen ze zich bukte om haar moeder een kus te geven, had ik een perfect uitzicht op haar stevige billen. Daarna draaide ze zich om en gaf me lachend een hand. Ze had ondeugende ogen die mij onderzoekend aankeken, terwijl ze haar borstjes parmantig naar voren stak. Dit meisje maakte mij ontzettend geil en ik voelde hoe mijn lul zich schokkend verhief. Helga ging zitten en begon te vertellen over haar reis naar Parijs, waar ze met haar klas naar toe was geweest. “Ik heb toch iets spannends meegemaakt! Ik ben in de metro boven z’n rooster gaan staan waar hete lucht uitkwam, net zo als Marilyn Monroe dat deed in de film; ik ben daar dus net zo boven gaan staan en dat was een heerlijk gevoel. “Maar Helga wat moet Paul wel niet van je den- ken”, riep haar moeder blozend. “Dat interesseert mij geen bal”, zei haar dochter, terwijl ze me aan- keek. Ik was nu zo geil als boter en ik voelde het bloed kloppen in mijn harde pik. Ik stond op en zag dat ze allebei naar mijn korte broek keken. Helga heb je soms zin om mijn huis even te bekijken dan heb ik een leuke verrassing voor je. “Dat kan ik wel zien” zei Helga. “Maar het lijkt mij wel leuk, ik kom over een kwartiertje” zei ze. Haastig nam ik afscheid en rende naar mijn huis om daar mijn vriend Hans op te bellen. Ik wilde hem meelaten genieten. Hans reageerde met- een en was er binnen vijf minuten. Ik vertelde hem wat ik van plan was en toen belde Helga al aan. Ik liet haar binnen en zei “ik vind dat wat je gedaan hebt in Parys heel leuk; zou je dat hier ook graag willen doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *